Volendam Marken Express

Gepubliceerd jul. 16, 21
4 min read

Uitjes In Volendam, Dit Zijn De Leukste Tips! - Nieuws

Escape room Of wat dacht je van onze escape room? Een hele bijzondere! Tijdens onze verbouwing ontdekten we namelijk twee geheime kamers, van waaruit de organisatie Bescherming Bevolking (BB) vroeger werkte. weekendje volendam. Weten jullie binnen 45 minuten te ontsnappen? Bowlen Blijf je liever met beide benen op de grond staan? Dan kunnen jullie ook gaan bowlen.

Onze witte banen hebben namelijk speciale LED verlichting, wat het meteen een feestelijk tintje geeft. Helemaal met muziek erbij. Wie van jullie scoort de eerste strike? Karten Karten valt bij iedereen goed in de smaak. Helemaal met onze elektische karts, want die zijn supersnel en stinken niet naar benzine. Scheur scherp de bochten door over ons spannende circuit met LED verlichting (familieuitje in volendam).

All in the game Heb je een diverse groep? Dan is All in the game een aanrader, want hierbij mogen jullie op de dag zelf uit 25 (hilarische) spellen kiezen. Bedrijfsuitje Noord Holland outdoor Toch liever een luchtje scheppen? Groot gelijk, want onze omgeving zit vol mooie plekken. En die kunnen jullie allemaal ontdekken tijdens een tour op de Solex of een Vespa.

Activiteiten Volendam En Omgeving

Bedrijfsuitje Noord Holland op maat Wat je wensen ook zijn, bij ons kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. En kun je wel wat hulp gebruiken, dan staan we voor je klaar. Door onze jarenlange ervaring weten we namelijk precies waar een onvergetelijk bedrijfsuitje aan moet voldoen.

Volendam UitjesWeekendje Volendam

Met de mogelijkheden voor eten en drinken erbij als je dat wenst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 035 582 8000.

Dagje weg met kinderen in Volendam, wat te doen?

Voor kinderen valt genoeg te beleven. Wat dacht je van een kinderspeurtocht tijdens je dagje Volendam? Of breng een bezoek aan de stroopwafel experience of palingrokerij museum. Bekijk alle uitjes hier

Wat kan je op zondag doen in Volendam?

In het centrum van Volendam zijn de meeste winkels open op zondag. Hierdoor kan je elke week lekker komen winkelen op een lekker visje eten aan de gezellige dijk. De Volendam-Marken Express boot vaart ook elke zondag. Je zou er dus ook voor kunnen kiezen om de boot naar Marken te pakken. In de zomer zijn de winkels meestal open van 10.00 uur tot 18.00 of 19.00 uur. In de winter zijn ze vaak wat eerder dicht.

Wat kost een dagje Volendam?

De prijs van een dagje uit hangt af van het arrangement. Wil je een foto in Volendams kostuum boeken? De prijs hiervoor bedraagt: € 6,75 per persoon. Wil je een boottocht naar Marken maken? De prijs hiervoor bedraagt € 12,50 voor volwassenen en € 6,25 voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot vier jaar zijn gratis. Wil je een middag of dagje in Volendam verblijven? Boek dan een arrangement. Je profiteert dan van combinatiekorting. Een populair uitje is het Dagarrangement Aan de Volendamse Haven. Dit is een compleet verzorgd arrangement met lunch, foto in Volendams kostuum, puzzeltocht én diner. De prijs bedraagt: € 55,00 per persoon.

Welke bezienswaardigheden vind je in Volendam?

In Volendam is veel te zien. Je vindt aan de dijk de authentieke visafslag, Hotel Spaander, de traditionele kwakken (oude vissersboten) en het Stolphoevekerkje. Ook vind je langs de dijk prachtige bronzen beelden van de Bap (opa), Ootje (oma) en de Visserman. Elk beeld kent zijn eigen verhaal. Onze puzzeltochten en rondleidingen brengen jullie langs al deze bezienswaardigheden. Na een puzzeltocht of rondleiding weet je meer van Volendam dan een gemiddelde Volendammer.

Bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familiedag, met je sportteam of in welke samenstelling dan ook. We hebben voor iedereen iets leuks! Bedrijfsuitjes in de buitenlucht zijn altijd leuk, van lekker ontspannen tot uitdagend en sportief. dagje volendam. En voor de prijs hoef je het niet te laten, vanaf 25 euro heb je al een volledig arrangement.

Uitje Omgeving Volendam

Voor een origineel bedrijfsuitje Noord-Holland kies je natuurlijk voor één van de bijzondere forten van de Stelling van Amsterdam of de Hollandse Waterlinie. gezinsuitje volendam. Deze forten voldoen inmiddels allemaal aan de modernste eisen, maar beschikken nog steeds over hun historische en robuuste sfeer. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje.

Feest Uitje VolendamUitjes Omgeving Volendam


Ze bevinden zich namelijk stuk voor stuk in het lommerrijke groen, omgeven door een verdedigingswal en een fortgracht. U bent hier even helemaal weg van de dagelijkse hectiek. Terwijl de grote stad nooit ver weg is. Dat heeft te maken met de oude Kringenwet die voorschreef dat men niet mocht bouwen in de directe omgeving van het fort.

Leuke.volendamse.uitjes BedrijfsuitjesActiviteiten In Volendam
Leuke Uitjes Omgeving VolendamUitjes Volendam - Het Leukste Dagje Uit
  • dagje volendam en marken
  • dagje volendam actie
  • dagje volendam corona
  • dagje volendam 2 personen
  • familie uitje volendam
  • dagje uit omgeving volendam
  • goedkoop dagje volendam
  • rondvaart volendam

En dat karakter is zo bijzonder dat de Unesco de forten op de lijst van werelderfgoed heeft gezet. IJmuiden, Noord-Holland Capaciteit: 12 - 500 Geopend: Hele jaar Sfeer: Zakelijk, outdoor Alkmaar, Noord-Holland Capaciteit: 40 - 100 Geopend: Hele jaar Sfeer: Groen, stoer Bussum, Noord-Holland Capaciteit: 50 - 120 Geopend: Hele jaar Sfeer: Gezellig, rust, Grote en kleine forten, We hebben voor een bedrijfsuitje Noord-Holland grote en kleine forten, zodat we altijd wel een fort hebben dat past bij de omvang van uw bedrijfsuitje.

Activiteiten Volendam November

Denkt u eerder aan een klantendag met 500 gasten? Dan moet u op Forteiland IJmuiden zijn. Zo is er voor elk bedrijfsuitje wel een geschikt fort in Noord-Holland. Catering op het bedrijfsuitje, Een bedrijfsuitje valt of staat natuurlijk met een goede catering. Daarom besteden we aan dat onderdeel veel aandacht.

Als u door Noord-Holland rijdt valt u van de ene in de andere verbazing. Eerst rijdt u door de groene weilanden en voor u het weet bevindt u zich midden in de stad. In de gezellige Noord-Hollandse steden zoals Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Alkmaar zijn er vele mogelijkheden om voor uw groep een passend uitje te organiseren (gezinsuitje volendam).

- Indoor en outdoor uitjes - Keuze uit 200+ uitjes - Begeleid door professionals - Een van A tot Z geregelde dag weg Voor u hebben wij ons gehele aanbod in Noord-Holland op één pagina verzameld. Bekijk alle mogelijkheden en laat ons uw wensen weten voor een perfecte dag weg.

Een Dagje Volendam

Dagje Marken En VolendamAgenda Activiteiten Volendam

Ook heeft Monsterevents in onder andere Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht vele uitjes om uw dag in te vullen (bedrijfsuitje volendam) (vrijgezellenfeest volendam). Wilt u het typische Noord-Holland ervaren? Zie hieronder onze Noord-Hollandse toppers: Tijdens deze unieke en spannende competitie komt u al varend langs de mooiste plekken van Amsterdam, de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en de wallen (Het oude Centrum).

Noord-Holland biedt deze diversiteit waarbij wij als Evenementenbureau ons naar harte lust kunnen uitleven in organisatie van uw activiteit, feest of event. Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens diverse mogelijkheden op het gebied van uitjes in andere steden. Neem een kijkje en ga rechtstreeks naar; Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Volendam, Haarlem of Texel.

Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Noord-Holland, een origineel themafeest Noord-Holland, groepsactiviteit Noord-Holland, bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke evenementen. Voor informatie kijkt u op .

Navigation

Home

Latest Posts

Leuke Uitjes In Volendam

Published Aug 04, 21
6 min read

Bedrijfsuitje Volendam - Partycentrum

Published Jul 30, 21
6 min read

Volendam Marken Express

Published Jul 16, 21
4 min read